[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ntp
Author Message
true Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #1
ntp
I am having a problem with changing the ntp server address.I click on confirm nothing happens. When I then to a different page the setting is discarded. Please help.
08-07-2014 06:53 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,371
Joined: Jan 2014
Reputation: 40
Post: #2
RE: ntp
If you are using "Adblock" then temporarily disable the function or try another browser.
08-07-2014 11:24 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
true Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: ntp
i have several clients with these phones and can make the changes without a problem. Tried other browsers but the problem remains.
Can it be a firmware problem?
08-08-2014 10:44 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,371
Joined: Jan 2014
Reputation: 40
Post: #4
RE: ntp
ntp Wrote:Can it be a firmware problem?
Not that I know off.
Are you running the latest firmware of the Base?
What is the firmware level of the other Bases, are they the same?
Worst case: factory default the base and reprovisioning it.
08-09-2014 12:15 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
anonymous1675184009882
Unregistered

 
Post: #5
RE: ntp
Hello true,

Could you pls make a screen shot of 'Phone->Preference' for us?
If it's OK, you can ping the NTP server to have a try to see whether phone accessed to the NTP server.
And may I know your firmware of base? If the firmware isn't the latest one, you can upgrade the base by downloading the following link:
>>25.50.0.20<<

Supplement:
The latest firmware link of W52P can be seen as below:
http://www.yealink.com/Upload/W52P/V50/25.50.0.20.zip
09-03-2014 04:29 PM
     Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication