New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BLF Subscription fails to re authenticate
Author Message
jkeenan@launtel.net.au Offline
Launtel
**

Posts: 2
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #1
BLF Subscription fails to re authenticate
Hi There,

Fault: BLF fails to re-subscribe after some network outage conditions.
Phone: T41P
Server: Asterisk 13.7.2

I have attached an export from the phone during the fault conditions. You can see in the packet capture that phone tries to subscribe and the server responds with a SIP 401 Unauthorized and a new nonce. The phone fails to re-authenticate.

Is there a setting I need to change? This seems like a bug to me.

Cheers
Jim


Attached File(s)
.tar  blffault_export.tar (Size: 1.18 MB / Downloads: 2)
08-31-2016 12:20 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Karl_Yealink Offline
Super Moderator
******

Posts: 673
Joined: Apr 2015
Reputation: 5
Post: #2
RE: BLF Subscription fails to re authenticate
(08-31-2016 12:20 PM)jkeenan@launtel.net.au Wrote:  Hi There,

Fault: BLF fails to re-subscribe after some network outage conditions.
Phone: T41P
Server: Asterisk 13.7.2

I have attached an export from the phone during the fault conditions. You can see in the packet capture that phone tries to subscribe and the server responds with a SIP 401 Unauthorized and a new nonce. The phone fails to re-authenticate.

Is there a setting I need to change? This seems like a bug to me.

Cheers
Jim
Hi,

I check the file. When the phone send first SUBSCRIBE message, the server replay the 401.
But then the phone send SUBSCRIBE again, the server replay 200OK and NOTIFY message.
The process is normally and the phone get the NOTIFY finally.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
09-07-2016 05:31 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
jkeenan@launtel.net.au Offline
Launtel
**

Posts: 2
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #3
RE: BLF Subscription fails to re authenticate
So I have got another failure.
Here is another capture of the fault occurring. This time there is no subscription. We did have BLF Subsription time set to 1800 and I set it to 30sec prior to taking the capture.
I am pretty sure I can't see the subscription packets.


Attached File(s)
.tar  blffault_export2.tar (Size: 2.15 MB / Downloads: 1)
09-14-2016 09:01 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication