New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
Author Message
mcianchetti Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #21
RE: T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
(11-12-2014 07:57 PM)hispan1c Wrote:  How much longer is it going to take Yealink?

Was this implemented yet?
02-06-2015 11:16 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
hispan1c Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Oct 2014
Reputation: 0
Post: #22
RE: T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
Nope, at least they didn't reply yet.
02-06-2015 11:19 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
mcianchetti Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #23
RE: T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
Did a search for "pause" in the v72 and v73 notes and no hits. Not implemented yet? As the others last year said, this is almost expected in a system. I understand that 'pauses' are an old school technique. But non the less, it would work well today. Thanks!
02-06-2015 11:26 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #24
RE: T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
Hi All,

It's not supported yet.
We are developing EDK feature which can achieve this purpose. It will be added to some specific firmware firstly and if the test to this feature go smooth then we will add it in V80 firmware.

Regards,
James
02-07-2015 11:36 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
bascheew Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #25
RE: T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
I just want to voice that we also need this feature. Looking forward to when it is implemented.
03-03-2015 04:52 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
mcianchetti Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #26
RE: T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
(02-07-2015 11:36 AM)Yealink_James Wrote:  Hi All,

It's not supported yet.
We are developing EDK feature which can achieve this purpose. It will be added to some specific firmware firstly and if the test to this feature go smooth then we will add it in V80 firmware.

Regards,
James

Thank you for the update.

Regards,
Mike
03-06-2015 05:19 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #27
RE: T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
V80 firmware for T4x will be available in Q2 or Q3 2015.
(This post was last modified: 03-06-2015 08:53 AM by James_Yealink.)
03-06-2015 08:52 AM
Find all posts by this user    like1    dislike0 Quote this message in a reply
Larry@suntelnetworks.com Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Apr 2014
Reputation: 0
Post: #28
RE: T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
(04-09-2014 05:46 PM)Yealink Support Wrote:  Hi all,

I have re-submitted to our product department for evaluating.

Hello,
I have always been able to add a Pause on Polycom and Cisco phones by simply placing a comma " , " after the phone number, each comma equals one 3 second pause. Sometimes I will enter three or four Commas to obtain a longer pause to get through an Auto Attendant, then enter the extension number or PIN Code.
I have been provisioning Hosted PBX for longer most anyone (2001) and have used all makes and models phones on just about every type of switch you can imagine.
You should able to enter a Pause, and this is most important when calling numbers which then require long PIN numbers.
Thank you.

Hello,
I have always been able to add a Pause on Polycom and Cisco phones by simply placing a comma " , " after the phone number, each comma equals one 3 second pause. Sometimes I will enter three or four Commas to obtain a longer pause to get through an Auto Attendant, then enter the extension number or PIN Code.
I have been provisioning Hosted PBX for longer most anyone (2001) and have used all makes and models phones on just about every type of switch you can imagine.
You should able to enter a Pause, and this is most important when calling numbers which then require long PIN numbers.
Thank you.
(This post was last modified: 04-01-2015 06:56 AM by Larry@suntelnetworks.com.)
04-01-2015 06:55 AM
Find all posts by this user    like1    dislike0 Quote this message in a reply
systemstateit Offline
Junior Member
**

Posts: 6
Joined: Jan 2015
Reputation: 0
Post: #29
RE: T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
Can I add my vote for this feature. For setting up your voicemail button, a client might want to have the pin auto dial after the voicemail answers eg: *123{pausecode}{PIN}
so they don't have to remember their pin all the time. Yes you can set a DSS key up as DTMF and put it in there....but that uses up a key and also is far more clunky.
04-24-2015 09:00 AM
Find all posts by this user    like2    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #30
RE: T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF
Hi

We are developing the feature. It should be available in Q3 2015.

Regards,
James
04-25-2015 12:22 AM
Find all posts by this user    like1    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Slow speed on the PC port Sur 4 1,106 04-12-2019 09:28 AM
Last Post: Johnny88
  Click to dial from web browser h2g-vaka 4 1,420 03-15-2019 07:53 AM
Last Post: banderlog
Brick Yealink t29G | 5 seconds ring delay amichy 1 936 12-31-2018 01:48 PM
Last Post: complex1
  Dial from Windows Pox 0 644 11-06-2018 02:52 PM
Last Post: Pox
  blf + dtmf key hercross 1 1,335 06-01-2018 02:22 AM
Last Post: Kevin_Yealink
  Yealink RFC4733 DTMF support avayax 0 1,247 03-30-2018 10:35 PM
Last Post: avayax
  Dial Now Rule Issue when Transfer IPBX 3 2,167 03-19-2018 04:26 PM
Last Post: IPBX
  How to disable the Dial-Upon-Lift feature Jeremy17 1 1,659 12-11-2017 01:33 AM
Last Post: Evan_Yealink
  redial with dial plan Leandro Freire 4 3,079 10-28-2017 05:20 PM
Last Post: Leandro Freire
  Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P janduy.manzanos@gmail.com 10 9,195 05-16-2017 04:14 PM
Last Post: jolouis

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication