[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
double tone
Author Message
fropa Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #1
double tone
while ringing i hear double (different) tones like i'm ringing to 2 different phones at the same time : I've 2 w52p and both of them have the same problem, how can i solve this ?
07-04-2014 08:28 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: double tone
Hi fropa,

Please access to the phone->features->180 Ringing.
Disable the 180 Ringing. Like below picture.

[Image: attachment.php?aid=883]

thanks


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
07-08-2014 03:03 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
fropa Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: double tone
default it's disabled on my w52p too.Can you help me ?
07-08-2014 08:37 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
info@comfine.de Offline
Junior Member
**

Posts: 12
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #4
RE: double tone
Hello,

we have the same Problem! This happened to me after Update the Base-Firmware to 25.50.0.20.

It was disabled by default at my device also.

I enabled the feature, and now i only have one dial-tone - but this is not correct configuration now, isn't it?

Please give us some feedback regarding this function! thanks

Also, the german translation has nothing todo with it's function:
The regarding translation is: Vermitteln durch Auflegen
this means: transfer through hangup!
"Ringing" should be translated with: "Klingeln"
Please fix this and inform us, when this is done, thanks!

me again: i want to add, that if i enable the feature it does only give me one dialtone when i call my mobile only! if i call other numbers (fixed lines..) i still hear two dialtones!

please provide a fix for this issue as fast as possible, and please fix the copy&paste-mistake in the german translation as mentioned above. (i now have seen that you just took the translation 4 rows on top of the right one..)
(This post was last modified: 07-28-2014 09:14 PM by info@comfine.de.)
07-28-2014 09:05 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
directel Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Aug 2014
Reputation: 0
Post: #5
RE: double tone
Has anyone had any luck with fixing this?
08-03-2014 03:56 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
info@comfine.de Offline
Junior Member
**

Posts: 12
Joined: Jul 2014
Reputation: 0
Post: #6
RE: double tone
Hello again,

YEALINK??? ARE YOU THERE? This is a half year old..... has this been fixed????
(This post was last modified: 12-05-2014 11:34 PM by info@comfine.de.)
12-05-2014 11:34 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #7
RE: double tone
Hi all,

Sorry for not updating in time. We lost the post before.
Can you please upgrade to V73 firmware then do a factory reset and try again?
http://www.yealink.com/Upload/UCOne/2014...3.0.25.zip

If the problem persist can you please send pcap trace, level 6 syslog and config.bin file so we can do an analysis.
How to get these files:
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=1319

Thanks,
James
(This post was last modified: 12-08-2014 11:23 AM by James_Yealink.)
12-08-2014 11:23 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  double base station proximity ipv6fill 2 8,481 03-21-2017 08:39 AM
Last Post: Kevin_Yealink
  Double Beep when on phone nickbrennan 1 6,687 10-16-2016 03:42 PM
Last Post: Lucia_Yealink
  How To Disable Ring Back Tone in Yealink W52P rizvirgo 3 10,696 04-10-2015 10:38 AM
Last Post: rizvirgo
  grab a dial tone when pressing green handset button? asinshesq 0 4,456 03-14-2015 04:38 AM
Last Post: asinshesq
  Different ring-tone for specific incoming numbers belias 2 7,984 02-14-2015 05:06 AM
Last Post: butrus
  Disable Voice Mail Tone lleo_ 1 7,126 10-24-2014 08:52 AM
Last Post: Coco_Yealink
  W52P - Call Waiting tone mkeuter 1 8,664 09-25-2014 10:54 AM
Last Post: James_Yealink
  Phone Generated Ringback Tone directel 3 10,426 08-05-2014 01:48 PM
Last Post: directel
  W52P Turn off MWI tone lleo_ 3 8,115 05-30-2014 09:10 AM
Last Post: Yealink Support
  How to disable the warning "out coverage" tone Walter 6 14,653 12-04-2013 04:56 PM
Last Post: anonymous1664059072296

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication