New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Multicast Paging
Author Message
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 23
Post: #21
RE: Multicast Paging
Hello all,
Good news for you.
We already release T38/T32 V70 firmware which support Multicast paging feature, please download the firrmware as below:
ftp://yealinkftp:yealinkftp@ftp.yealink....wares/T3X/
05-27-2013 10:23 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ModCraig Offline
Moderator
*****

Posts: 716
Joined: May 2013
Reputation: 7
Post: #22
RE: Multicast Paging
Was happy to see this a few weeks ago - now if we could get 3cx to clear it for compatibility. They are a few versions behind.
05-27-2013 11:17 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
elementpbx Offline
Member
***

Posts: 110
Joined: Dec 2012
Reputation: 1
Post: #23
RE: Multicast Paging
I see where we enable Multicast in 71, but using .143 I only see Multicast Codec setting. Do I have to use the XML code in provisioning to make it work on 70?
07-05-2013 11:30 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ModCraig Offline
Moderator
*****

Posts: 716
Joined: May 2013
Reputation: 7
Post: #24
RE: Multicast Paging
(07-05-2013 11:30 PM)elementpbx Wrote:  I see where we enable Multicast in 71, but using .143 I only see Multicast Codec setting. Do I have to use the XML code in provisioning to make it work on 70?

I haven't downloaded 71 yet - I don't even see it has been released.
But in the v70 beta release, 143, the listener is under contacts -> multicast ip.
Is that what you are looking for?
(This post was last modified: 07-06-2013 12:10 AM by ModCraig.)
07-06-2013 12:07 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Multicast Formware for T38G srcurtis 4 6,016 04-22-2015 04:52 PM
Last Post: Flora_Yealink
  T32 32.70.1.4 missing multicast jasit 4 5,434 03-19-2014 09:05 PM
Last Post: lopeztaz

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication