[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BLF Configuration Question
Author Message
Charliestott Offline
Junior Member
**

Posts: 19
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Post: #11
BLF No lights
I Need Help Please...

the example below does not work, the setup in my picture only partialy works, i can oick up the call to the other line but there are No BLF light ,, i need the lights to work.
Please Help with this problem.

If you configure the a key as BLF feature, the Value means the phone number or extension you want to monitor , the Label is the name displayed on screen(only the key is line key), and the extension number is the pickup code.
For example , the phone register a account 501 and want to monitor 500,and the pickup code is *31*.
so the value is 500, the extension is *31*,once 500 has new call, 501 can press the BLF key , the phone will send *31*500 to pickup the new call.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
10-03-2013 07:00 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
anonymous1673181244426
Unregistered

 
Post: #12
RE: BLF Configuration Question
dear Chairlescott
i think you need to put ACCOUNT 1 in the account field. you need to setup the same account number item as the phone is registered.

regards
Walter
10-04-2013 04:10 AM
     Quote this message in a reply
Charliestott Offline
Junior Member
**

Posts: 19
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Post: #13
RE: BLF Configuration Question
       
(10-04-2013 04:10 AM)Walter Wrote:  dear Chairlescott
i think you need to put ACCOUNT 1 in the account field. you need to setup the same account number item as the phone is registered.

regards
Walter

Aha
I see Walter, Thanks for that but i have a already done that, the picture was before i changed it,
I have also tried a (free trial) different online pbx company, but the result are exactly the same.
Thank you very much for your reply, any more suggestions?
Best Regards
Charlie
10-04-2013 03:37 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
anonymous1673181244426
Unregistered

 
Post: #14
RE: BLF Configuration Question
Dear Charlie,
only my (trivial) suggestion is..........: is BLF function supported on your PBX-SIP server??
I.e. I'm using CommunigatePro and it now works but in the old version, the BLF feature was not available.

Regards
W.
10-04-2013 04:08 PM
     Quote this message in a reply
Charliestott Offline
Junior Member
**

Posts: 19
Joined: Sep 2013
Reputation: 0
Post: #15
RE: BLF Configuration Question
(10-04-2013 04:08 PM)Walter Wrote:  Dear Charlie,
only my (trivial) suggestion is..........: is BLF function supported on your PBX-SIP server??
I.e. I'm using CommunigatePro and it now works but in the old version, the BLF feature was not available.

Regards
W.

Well Walter, its looks as if the problem may be with the provider, if it is then i may need to use a ippbx hardware solution.
thanks for all your help
regards
charlie
10-05-2013 02:32 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T29G firmware 46.83.0.130 question Chris708 2 1,077 09-03-2022 12:10 AM
Last Post: Chris708
  Template vs Configuration Liberteks 2 4,830 08-07-2020 02:29 PM
Last Post: Liberteks
  Question about keyboard BaphomethLevi 1 4,795 07-23-2020 08:22 AM
Last Post: complex1
  LDAP configuration issue Vadim Volkov 1 4,546 12-04-2019 04:21 PM
Last Post: anonymous1673181244426
  BLF phone configuration Nichfgv 0 4,830 12-31-2016 11:33 PM
Last Post: Nichfgv
  Display question Minerva 1 5,979 11-10-2015 05:16 PM
Last Post: Yealink_Michael
  VPN configuration option 'fragment' ddyx 2 7,245 10-27-2015 06:26 PM
Last Post: ddyx
  T48G BLF question Minerva 1 6,763 09-02-2015 04:30 PM
Last Post: James_Yealink
  Can I undo configuration encryption tool pmterp 2 7,979 08-26-2015 11:19 AM
Last Post: pmterp
  A question kychifre 2 8,152 05-12-2015 07:15 PM
Last Post: kychifre

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication