[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Line?
Author Message
IanC Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Jul 2016
Reputation: 0
Post: #1
No Line?
Hi Folks. I have just set-up and registered a second handset on my 2 handset system. Only one account.

The registration seems fine and I can page the handset and share contacts etc. However, the line status shows a red handset and a block symbol, and there is no line available to call out on.

Did I screw up the registration / set-up? The first handset works as expected with no problems.

Feedback appreciated.

Handset v 26.73.0.11 on both.
Base Firmware v 25.73.23.3
07-04-2016 05:03 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 1,260
Joined: Jan 2014
Reputation: 36
Post: #2
RE: No Line?
Hi,

Did you also setup the Incoming and Outgoing lines in Account > Number Assignment?
Incoming and Outgoing lines: Connect Handset 1 and 2 both to Line No. 1


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

Kind regards,
Frank.

I am not an employee of Yealink.
Dutch is my native language, not English. Apologies for my imperfect grammar.
Please do not send unsolicited PM messages. I will not answer them.
07-04-2016 05:42 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
IanC Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Jul 2016
Reputation: 0
Post: #3
RE: No Line?
No, I hadn't done that - many thanks for the feedback Frank.

Now fixed.

Cheers

Ian
07-04-2016 05:50 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Invalid Line 2 Circles Communations_Support 3 10,963 10-30-2017 03:46 PM
Last Post: jolouis
  Line doesn't show as in use when cordless user is using line Chad9392 1 4,426 09-10-2017 07:34 AM
Last Post: Evan_Yealink
  Line Identifier incorrect Stephen S 5 9,557 09-05-2017 09:37 PM
Last Post: Stephen S
  Line status name edrobal 4 9,470 12-30-2016 12:40 PM
Last Post: edrobal
  Line status 'invalid' AdamMorrow 1 9,640 09-21-2016 05:57 PM
Last Post: Kevin_Yealink
  Problem with Calls on Line 2 Downunder55 1 5,967 02-21-2016 11:26 AM
Last Post: Downunder55
  NO Line on W52P (Wireless) Neil 1 6,309 11-04-2015 06:25 PM
Last Post: James_Yealink
  W52P keeps going off line srt10venomous 1 6,008 05-09-2015 05:11 AM
Last Post: James_Yealink
  2nd Line Goes To Voicemail tony 2 8,801 12-17-2014 01:39 AM
Last Post: tony
  Line Status - No Matched Line stefan@nunetworx.com 7 40,087 11-12-2014 09:47 AM
Last Post: James_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication