[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Push Xml not working correctly after upgrade to V70 on T26
Author Message
nvoosten Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Apr 2014
Reputation: 0
Post: #1
Push Xml not working correctly after upgrade to V70 on T26
We use push xml to push user credentials to our phones in order to simulate hotdesking when user log in on their pc.

After updating to firmware v70 and autoprovisioning the phones wont register anymore with the sip server. We keep getting a 401: Unauthorized.

It looks like the phone now expects the password to be in a different format (encrypted?)

Usernames, labels are correctly pushed to the phone.

Any help?
04-23-2014 10:30 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: Push Xml not working correctly after upgrade to V70 on T26
Please tell me more infors.
What is the previous version of your T26?
04-24-2014 09:52 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
nvoosten Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Apr 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: Push Xml not working correctly after upgrade to V70 on T26
This seems to be a known problem so I've been told. Many resellers encounter this problem since v70 of the Tiptel firmware (Dutch version of Yealink). We were on version 6.61 before.
04-25-2014 03:28 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #4
RE: Push Xml not working correctly after upgrade to V70 on T26
I think you can ask Tiptel for more help. They can help you solve this issue based the custom firmware.
04-26-2014 10:54 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Lightbulb Yealink T28P Firmware Upgrade Fails Michelth 11 28,082 06-27-2020 10:13 AM
Last Post: complex1
  default username/password not working after firmware upgrade tfrohling 3 25,307 02-15-2020 01:30 PM
Last Post: khalidnisar
  Attended transfer not working T29G chysky@slany.cz 1 501 02-11-2020 02:48 PM
Last Post: chysky@slany.cz
  T23G Unable to obtain IP after upgrade Duncan 2 847 12-31-2019 10:58 PM
Last Post: Duncan
  T21P backlight not working after F/W update donb 0 579 11-07-2019 02:29 PM
Last Post: donb
  T22P Action URI ATrans and BTrans not working? DaveThompson 2 4,003 09-10-2019 10:47 AM
Last Post: DaveThompson
  T22 and firmware upgrade saleh 2 9,517 08-16-2019 01:15 PM
Last Post: justingoldberg
  Yealink T27G Not Working With 802.1x Auth After 3cx v14 to v15.5 Upgrade KM Tire IT Support 1 1,557 10-18-2018 05:06 PM
Last Post: KM Tire IT Support
  Call Queue not working with the Grandstream UCM6202 ttran 8 8,023 03-04-2018 06:42 PM
Last Post: Adnanka
  Call Forward on T21P E2 not working gradash 8 9,046 05-23-2017 09:44 PM
Last Post: jolouis

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication