New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Custom dial tones [SOLVED]
Author Message
Raffles Offline
DV-IP creator
**

Posts: 29
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #1
Custom dial tones [SOLVED]
Hi,

In order to "turn off" the voicemail notification tone, I had to make the country a "custom" one and set "stutter" to 0.

Trouble is, when I call another handset internally, I get a USA style ringing in my ear. If I change the country back to Great Britain, I get a UK ring but the voicemail beep is back.

Is there either a way to turn off the voicemail beep without changing the country or can I put GB parameters in under 'custom' (if the latter, what does the T2x use when set to GB)?

cheers
(This post was last modified: 04-24-2014 03:31 PM by Raffles.)
04-22-2014 06:59 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 22
Post: #2
RE: Custom ringtones
You can set "shutter" as 0 and set your other tone as Britain Tone.
04-23-2014 08:50 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Raffles Offline
DV-IP creator
**

Posts: 29
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #3
RE: Custom ringtones
If I set the country to Great Britain, all the other options are greyed out.

If I set the country to Custom, I can then set 'stutter' to 0 (but get US style tones).

Are you suggesting I set stutter to 0 first, then set the country to GB?

If so, how can I do this via. auto-provision?

cheers

EDIT: Tried setting stutter to 0 before setting country to GB but still get the voicemail tone Sad

EDIT EDIT: Just found "Voice Mail Tone" (Features/General Information). How do I disable this via. auto provision as I can't seem to find it mentioned in the PDF's?
(This post was last modified: 04-23-2014 11:47 PM by Raffles.)
04-23-2014 10:09 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ModCraig Offline
Moderator
*****

Posts: 716
Joined: May 2013
Reputation: 7
Post: #4
RE: Custom dial tones
try this
Features.VoiceMailTone = 1/0

Craig Reilly
MCSA, 3cx Advanced Certified
Scottsdale, AZ
04-24-2014 02:11 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Raffles Offline
DV-IP creator
**

Posts: 29
Joined: Jun 2013
Reputation: 0
Post: #5
RE: Custom dial tones
(04-24-2014 02:11 AM)craigreilly Wrote:  try this
Features.VoiceMailTone = 1/0

Thanks for this, but I finally found it after a lot of digging:

features.voice_mail_tone_enable = 1/0 (1=enable. 0=disable).

Big Grin
04-24-2014 03:30 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  T27 cannot dial from history digitalaroma 2 2,451 11-11-2019 05:09 PM
Last Post: Pedro Correia Guedes
  T21P dial problem oguzhan 2 1,706 06-20-2018 09:27 AM
Last Post: oguzhan
  Dial plan for Direct IP Call Danila 1 2,622 04-27-2017 10:41 AM
Last Post: complex1
  T-19 Dial Plan does not work joes 3 5,019 04-25-2017 07:22 PM
Last Post: Danila
  Yealink T28 - NO SPACE LEFT - When uploading custom ringtone - No Online Fixes ??? Tony23232 5 9,200 01-30-2017 10:13 AM
Last Post: Operations
  [Solved] VPN with watchguard 5cservices 13 18,711 10-18-2016 12:47 AM
Last Post: Kevin_Yealink
  SIP-T220 > How to dial out via browser URL? oodavid 3 5,598 09-27-2016 11:23 PM
Last Post: ModCraig
  T29G + 3CX = no custom wallpaper? knighttechs 0 2,550 02-11-2016 01:43 AM
Last Post: knighttechs
  [SOLVED] T21P headset mic volume, reconnect issue and confusing firmware versioning opsis 3 7,006 10-28-2015 09:25 AM
Last Post: prakitj
  Speed Dial pause before pin dsymons 10 18,310 10-07-2015 03:30 PM
Last Post: mondas

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication