New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intercom auto answer
Author Message
istech Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #1
Intercom auto answer
How do we set T28,26 & 22 to allow intercom thru with voice (auto answer) when press DSS/BLF programmed for an extension? We found the *50 and dial the extension but can not determine how to do it by one touch press of BLF.
03-14-2014 11:47 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ModCraig Offline
Moderator
*****

Posts: 716
Joined: May 2013
Reputation: 7
Post: #2
RE: Intercom auto answer
using with a PBX?
I do not think you can have the BLF Monitor and do Intercom.
I think it is setup for Dial.
The option is to setup each extension to auto-answer - but probably not the best bet.
(This post was last modified: 03-15-2014 05:17 AM by ModCraig.)
03-15-2014 05:16 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
istech Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: Intercom auto answer
Broadworks is the hosted PBX we use.
03-15-2014 05:23 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ModCraig Offline
Moderator
*****

Posts: 716
Joined: May 2013
Reputation: 7
Post: #4
RE: Intercom auto answer
I guess that part of the question was more for general knowledge... but I am still confident that the BLF is only for pickup or dial of extension. It is not setup to do a prefix+extension.
03-15-2014 06:21 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
istech Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #5
RE: Intercom auto answer
Ok I understand. So could I program the soft keys on the T28 with voice intercom choices? Looking for a solution client really wants the function because his old phone system could do it.
03-15-2014 08:39 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 22
Post: #6
RE: Intercom auto answer
Hi istech,

Why don't you set a “Intercom” type in Memory key?
03-17-2014 02:27 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
istech Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #7
RE: Intercom auto answer
To clairify; So you are saying program a single key with the intercom feature? They press that then dial ext number? I do not think they will like that. But that may be what we have to do.
03-17-2014 09:02 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 22
Post: #8
RE: Intercom auto answer
They can fill the intercom number in the value of Intercom DSSKey. So they just need to press this intercom DSSKey to intercom others.
03-19-2014 03:57 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
istech Offline
Junior Member
**

Posts: 8
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #9
RE: Intercom auto answer
OK..... I programmed a DSS with *50xxxx and it worked for voice in intercom. Great I got that.

NOW can we combine and also have the same DSS key also have BLF & voice intercom? Sorry to be a pain but this is a basic feature that business key system have had for 20 years. I sell to mostly small businesses and I am replacing those key systems so every customer ask for it. It si a real problem for me.
03-19-2014 09:23 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ModCraig Offline
Moderator
*****

Posts: 716
Joined: May 2013
Reputation: 7
Post: #10
RE: Intercom auto answer
Sometimes the best course is to email support or get with your distributor. Sometimes they have more pull.
This is a necessary feature - but must be optional.
Why not just dial the extension? You want auto answer right? I turned that off on every key system I have encountered for privacy concerns. Used to find people lurking waiting for a good conversation... But it would be the warehouse phone so you wouldn't know who it was...
03-19-2014 10:11 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Is there a way to make the "calls are forwarded on no answer TO VOICEMAIL" go away? justingoldberg 1 262 10-14-2019 06:56 AM
Last Post: Garry_Yealink
  Cannot post to Auto Provisioning DanH 1 170 10-12-2019 05:51 PM
Last Post: Babylonia
  Answer incoming call on DSS key black187 2 3,353 08-30-2018 08:37 PM
Last Post: Chris708
  BLF Auto Connects Calls on Hold Phone_Support 4 3,700 09-15-2017 01:45 AM
Last Post: Aishion_Yealink
  Auto answer with SIP Notify Santi 9 5,955 07-18-2017 12:48 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  T29G v81 During call set up, intercom or broadcast page will barge in and cancel call csmith 2 2,985 06-20-2017 06:47 PM
Last Post: csmith
  What is option DHCP active under auto provision avayax 2 4,250 03-21-2017 06:56 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  Auto provision template variables fraukas 4 4,404 01-19-2017 12:50 PM
Last Post: fraukas
  Auto answer specific CallerID's? Waztrix 2 3,486 05-05-2016 11:16 PM
Last Post: Waztrix
  Is there a Possible to apply specific auto answer? support voxia 1 2,915 03-10-2016 05:47 PM
Last Post: Klaus_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication