New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hold/Bridge Configuration
Author Message
ESGIG Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #1
Hold/Bridge Configuration
I had a question regarding how to program the T28 phone.
What I would like is whenever I hit the HOLD button, it will place the call on a BLF line and someone else can pick it up by just hitting that DSSKey.

So, if I'm on the phone and I hit hold, it will transfer that call to DSSKey 10 as a BLF.

Can this be done, and if so how?
03-08-2014 04:54 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ModCraig Offline
Moderator
*****

Posts: 716
Joined: May 2013
Reputation: 7
Post: #2
RE: Hold/Bridge Configuration
Are you using with a pbx? That is what would hold a shared parking area that you are needing...
But even then it wouldn't usually be the hold key but using the dss key to put the call on hold.
The hold button is usually just a local phone hold.
03-08-2014 11:55 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ESGIG Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: Hold/Bridge Configuration
Yes I am using PBX
03-08-2014 11:13 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 22
Post: #4
RE: Hold/Bridge Configuration
Thanks to craig. @ESGIG, i think you should set a Momery key as "call park" feature, then you can pick up this call in other phones.
Please refer to call park feature in admin guide of T2X-V72.
Yealink_SIP-T2xP_and_SIP-T19P_IP_Phone_Family_Administrator_Guide_V72_25
03-10-2014 01:53 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ESGIG Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #5
RE: Hold/Bridge Configuration
So there is no possible way I could park a call to one of those lines by just hitting the hold button?
03-11-2014 04:17 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 22
Post: #6
RE: Hold/Bridge Configuration
Sorry. We don't enable this function in HOLD key now. We will add this to wishlist.
03-11-2014 12:37 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ModCraig Offline
Moderator
*****

Posts: 716
Joined: May 2013
Reputation: 7
Post: #7
RE: Hold/Bridge Configuration
How would you know where you are parking to if you only use the hold button?
By dedicating a blf for each hold - you know you are putting the call in SP1 or SP2, etc.
03-11-2014 01:08 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ESGIG Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Joined: Mar 2014
Reputation: 0
Post: #8
RE: Hold/Bridge Configuration
I would like it so whenever I hit the hold button it will then send the call to the park ext.

For example If I'm on a call and hit hold --> goes to ext 70 (where my park ext is) --> and 71 and 72 is my parking lot. So if 71 is open the call will go to 71, if 71 is busy the call will go to 72.. And so on.
03-12-2014 02:44 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
jmoore Offline
Junior Member
**

Posts: 36
Joined: Jan 2016
Reputation: -1
Post: #9
RE: Hold/Bridge Configuration
Hi,

You might be interested in checking out a CTI Solution for your integration needs. Tenfold is a CTI company that can integrate Yealink and over 150 phone and CRM applications. They offer features such as click to dial, automatic call logging, easy note taking and task creation, screen pops on inbound and outbound calls, new lead/contact creation when no matching records, support for cases/opportunities and advanced analytics for your business needs.

https://www.tenfold.com/integrations/yealink/
07-07-2016 05:38 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Detailed boot process and ways to add local configuration? DanH 2 243 10-16-2019 04:24 PM
Last Post: justingoldberg
  Common Configuration Filenames Rus 3 2,637 06-27-2019 12:52 AM
Last Post: Evan_Yealink
  LDAP Directory Configuration Issue it_prevent 1 860 05-15-2019 05:55 AM
Last Post: Mike_Yealink
  BIN vs CFG configuration export/import Mauro 2 1,153 01-31-2019 09:15 AM
Last Post: Mauro
  Button with led configuration Wesley666 1 1,566 03-19-2018 09:54 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  Export CFG configuration file Issue Fraukas2 0 2,367 11-08-2017 06:19 PM
Last Post: Fraukas2
  Configuration Generator Tool telepathinc 16 23,682 09-15-2017 02:50 PM
Last Post: Sardar
  Password parameter in configuration file asenthil 1 3,066 10-21-2016 08:29 AM
Last Post: Quinlan_Yealink
Wink Skate to Hold/Disconnect gr8liquor 1 2,190 02-12-2016 05:39 AM
Last Post: fraukas
  Failback configuration using web interface RNJ 1 4,018 01-26-2016 04:29 AM
Last Post: Klaus_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication