[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
v70 or v71 - how to sent 2 buttons presses in 1 action URL
Author Message
mojoinst Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #1
v70 or v71 - how to sent 2 buttons presses in 1 action URL
Hi,

I am trying to figure out how to send 2 "key" presses with a single action URI.

I don't mind whether I have to use V70 or V71 firmware.

I am trying to generate an intercom call with the with the microphone muted by default using action URI.

I have the intercom part working fine - just wanting to get the mic muted by default (preferably in 1 GET request).

Happy to take any other ideas of achieving the goal Smile

-mojoinst
02-26-2014 01:12 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: v70 or v71 - how to sent 2 buttons presses in 1 action URL
Hi mojoinst,

If you want to use feature, you can use XML browser feature.
Yealink_IP_Phones_XML_Browser_Developer_V72
02-27-2014 11:32 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Use DHCP Hostname in Action URI kapetrosyan 1 951 01-08-2020 11:35 PM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  Slow response when user presses buttons means phone number enters incorrectly chris.stewart 1 1,403 09-26-2019 06:58 AM
Last Post: Jacqueline250
  Deactivate buttons while on call mhessels 0 1,279 12-07-2018 09:01 PM
Last Post: mhessels
  Remote control via action URI avayax 5 4,346 11-02-2018 01:07 PM
Last Post: nSolvePaul
  How to configure Action URL values via HTTP servlet? nSolvePaul 5 4,351 10-30-2018 11:06 AM
Last Post: nSolvePaul
  Can I use the call_id with action URI commands? nSolvePaul 1 1,652 08-10-2018 01:22 AM
Last Post: Simons_Yealink
  How to unhold a specific call using Action URI nSolvePaul 1 1,887 08-09-2018 03:38 AM
Last Post: Jensen_Yealink
  T22 Action Url to update the phone with callers name PeteJoslin 3 5,534 08-04-2016 06:49 PM
Last Post: jmoore
  Action URI reenter credentials LevFel 3 5,703 08-04-2016 06:37 PM
Last Post: jmoore
  Action URL problem Waztrix 1 3,751 07-30-2015 05:33 PM
Last Post: Yealink_Michael

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication