New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Admin log in not working
Author Message
Vortex Offline
Junior Member
**

Posts: 1
Joined: Feb 2016
Reputation: 0
Post: #1
Admin log in not working
We have recently switched over to the T21p E2 I cannot log in with the user: admin is there anything I can do to restore it back so I can log in?

Anything will help thank you!
02-24-2016 11:16 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Klaus_Yealink Offline
Super Moderator
******

Posts: 180
Joined: Jul 2015
Reputation: 0
Post: #2
RE: Admin log in not working
Hi,

First of all,would please tell me what's the firmware does the phone run?

if it's custom version,please contact the phone provider for help.

For this issue,please long press the "ok" button,then there will show a warning sentence,select ok,then the phone will reset,

after that,please try to use double "admin" to access the web UI!

if it can not work either,please contact the server provider or phone provider for help,because if you have a DHCP or PNP

enviroment,once you reset the phone,phone will send request to the server,and download the cfg files again.

so if there is sentence about password and username in the cfg file,please delete it,then test again!

Any question,please contact me freely!

TKS&BR

klaus
02-24-2016 04:51 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
daniel@gtechserv.com Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Jun 2018
Reputation: 0
Post: #3
RE: Admin log in not working
(02-24-2016 04:51 PM)Klaus_Yealink Wrote:  Hi,

First of all,would please tell me what's the firmware does the phone run?

if it's custom version,please contact the phone provider for help.

For this issue,please long press the "ok" button,then there will show a warning sentence,select ok,then the phone will reset,

after that,please try to use double "admin" to access the web UI!

if it can not work either,please contact the server provider or phone provider for help,because if you have a DHCP or PNP

enviroment,once you reset the phone,phone will send request to the server,and download the cfg files again.

so if there is sentence about password and username in the cfg file,please delete it,then test again!

Any question,please contact me freely!

TKS&BR

klaus
So how do you delete the cfg file from the phone itself?
03-17-2019 01:22 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 708
Joined: Jan 2014
Reputation: 22
Post: #4
RE: Admin log in not working
daniel@gtechserv.com Wrote:So how do you delete the cfg file from the phone itself?

Hi,

Reset to factory default will clear the config data in the phone.

Hope this will help.

Best regards,
Frank.

I'm Dutch, not English. Sorry for my imperfect grammar.
03-17-2019 08:08 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
daniel@gtechserv.com Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Jun 2018
Reputation: 0
Post: #5
RE: Admin log in not working
(03-17-2019 08:08 AM)complex1 Wrote:  
daniel@gtechserv.com Wrote:So how do you delete the cfg file from the phone itself?

Hi,

Reset to factory default will clear the config data in the phone.

Hope this will help.

I have successfully reset to factory but am only able to if the phone is not connected to the network. If I attempt to reset to factory and have it connected to the internet the username and password defaults back to the unknown password. Trying to see if there is a setting on the phone I can delete to keep this from defaulting.
03-17-2019 02:43 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
complex1 Offline
3CX Adv. Cert. Engineer
*****

Posts: 708
Joined: Jan 2014
Reputation: 22
Post: #6
RE: Admin log in not working
(03-17-2019 02:43 PM)daniel@gtechserv.com Wrote:  
(03-17-2019 08:08 AM)complex1 Wrote:  
daniel@gtechserv.com Wrote:So how do you delete the cfg file from the phone itself?

Hi,

Reset to factory default will clear the config data in the phone.

Hope this will help.

I have successfully reset to factory but am only able to if the phone is not connected to the network. If I attempt to reset to factory and have it connected to the internet the username and password defaults back to the unknown password. Trying to see if there is a setting on the phone I can delete to keep this from defaulting.

This mean the phone is locked to the provisioning server of your telecom provider.
Every time the phone reboot it will be provisioned with a, for you unknown, username/password and that’s why you can’t log in.
Please contact your telecom provider and ask them the username/password or ask to unlock your phone from their provisioning server.

Hope this will help.

Best regards,
Frank.

I'm Dutch, not English. Sorry for my imperfect grammar.
03-17-2019 04:01 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Blind transfer not working on hangup bug mrabbitt@clarkecounty.gov 0 133 08-20-2019 06:45 PM
Last Post: mrabbitt@clarkecounty.gov
  T41S admin login not working ayfrolov82 1 574 05-20-2019 12:34 PM
Last Post: Simons_Yealink
  Phones Web UI Not Working after Firmware Update Rockses 0 477 04-09-2019 01:24 PM
Last Post: Rockses
  T42S phone not allowing to change default admin password? SysAdmin-Edgar 1 640 03-15-2019 01:46 PM
Last Post: complex1
  LAn/Bridge not working DeepB 13 11,732 03-14-2018 02:29 PM
Last Post: JOHN124
  Replace rule not working for certain prefixes chrisduncansb 0 1,241 09-26-2017 05:03 PM
Last Post: chrisduncansb
  Change SSL certificate for Web Admin Ossiam 6 4,504 05-29-2017 05:10 PM
Last Post: mivk
  Plantronics S12 Headset working with T23G? avayax 1 3,100 02-06-2017 01:58 AM
Last Post: Klaus_Yealink
  T29G and T27P Redial Not Working shmuel@birns.net 1 2,217 05-19-2016 05:31 PM
Last Post: Karl_Yealink
  Non-working BLF at T26P usps 2 3,016 04-15-2016 03:32 PM
Last Post: usps

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication