[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intercom Barge
Author Message
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #11
RE: Intercom Barge
Hi Benoit,

Thank you for your information.
I have submitted your issue to our R&D.
If it is fixed, i will update for you.
11-12-2013 10:11 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #12
RE: Intercom Barge
Hi Benoit ,

The reason of this issue is the notify type isn't the right type of intercom. It is "Event:talk" which does not controlled by intercom feature.
If A want to intercom B, A needs to send INVITE message along with a "auto-answer=0" but not "Event:talk", then A will intercom B.
So you can change the setting of your server or we will try to update a fixed version for you if possible.
11-12-2013 10:44 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
braymond Offline
Junior Member
**

Posts: 29
Joined: Nov 2013
Reputation: 0
Post: #13
RE: Intercom Barge
Thank you for the feedback.

It was indeed how I had Intercom feature setup within Freeswitch.

If I use the default dialplan, the barge will always happens:

<extension name="extension-intercom">
<condition field="destination_number" expression="^\*(3\d\d)$">
<action application="set" data="dialed_extension=$1"/>
<action application="export" data="sip_auto_answer=true"/>
<action application="bridge" data="user/${dialed_extension}@${domain_name}"/>
</condition>
</extension>

So the sip_auto_answer=true does not properly work with Yealink phones. In order to make it work, I replaced that line with this:
<action application="set" data="sip_h_Call-Info=<sip:192.168.0.3>;answer-after=0"/>

I have used the IP of my PBX and now the active call is no longer put on hold when the phone is receiving an Intercom.

One problem solved ... now up to the other ones Big Grin

Thanks,
Benoit
11-14-2013 09:00 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #14
RE: Intercom Barge
Hi Benoit,

Yes. That is the way we can handle.Big Grin
11-14-2013 09:24 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Low intercom tone volume haukzinn 0 623 07-18-2020 08:27 PM
Last Post: haukzinn
  T29G v81 During call set up, intercom or broadcast page will barge in and cancel call csmith 2 4,533 06-20-2017 06:47 PM
Last Post: csmith
  T48G Phones not disconnecting on Auto Answer for Intercom telone 3 6,886 05-22-2015 06:20 PM
Last Post: Flora_Yealink
  Intercom auto answer istech 15 32,324 02-01-2015 01:55 AM
Last Post: bonzer1
  Yealink T28P intercom not working properly greyhorne 1 5,303 01-09-2015 03:43 PM
Last Post: Yealink_Peter
  Intercom elementpbx 3 7,097 11-19-2014 08:29 AM
Last Post: elementpbx
  Incoming intercom call while in another call shows up as missed call raarts 0 3,386 09-13-2014 03:25 AM
Last Post: raarts
  Intercom mute auto un-mute when receiver picked up tsukraw 4 9,374 06-06-2014 09:47 PM
Last Post: engine411
  Auto Answer for Intercom call ONLY Bryan Nash 1 5,536 03-11-2014 01:04 PM
Last Post: CWR
  Intercom & call transfers mitch 6 15,574 02-27-2014 02:23 PM
Last Post: Yealink Support

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication