[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T19 & T2x second dial tone
Author Message
ac617 Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #1
T19 & T2x second dial tone
Hi All,

1) does T19 or T2x support second dial tone with the dial plan? e.g. (9,x.)
2) also, does them provide individual time out setting? e.g. ([1-3]xx), when the dial fit to this pattern will dial immediately without to wait till time out

Thanks
Alan
01-23-2014 09:12 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Yealink Support Offline
Administrator
*******

Posts: 2,684
Joined: Dec 2012
Reputation: 24
Post: #2
RE: T19 & T2x second dial tone
Hi Alan,

About the dial plan, please refer to below user guide from page 32.
http://www.yealink.com/Upload/T2X/201410..._V72_1.pdf
01-23-2014 08:17 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ac617 Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #3
RE: T19 & T2x second dial tone
Thanks for your reply, i do read the menu, but i cant find any about the second dial tone.
Our users get used to hear a dial tone after they had pressed 9 before key in any digits else.
Is it possible to provide a second dial tone with the T19P or T20P?

Thanks
Alan
01-23-2014 11:10 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
CWR Offline
Moderator
*****

Posts: 716
Joined: May 2013
Reputation: 7
Post: #4
RE: T19 & T2x second dial tone
what if you hit 9 then send.
then you get a dial tone.
then dial your end number.
01-24-2014 04:32 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
ac617 Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Joined: Jan 2014
Reputation: 0
Post: #5
RE: T19 & T2x second dial tone
Hi Craigreilly,

Thanks for your reply.
sure that is one of the solutions.
Our case is we are planning to replace the aged pabx which used for >20yrs. I am thinking about how to let our users kept their behavior. Dial without press the "send" or "#" key etc.
01-24-2014 09:53 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
bascheew Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Joined: Dec 2013
Reputation: 0
Post: #6
RE: T19 & T2x second dial tone
This can be done by setting the parameter "features.redial_tone = X"

where X is the number they use to dial out (commonly 9).

In the GUI this is under Features -> Audio -> Redial Tone.
03-03-2015 05:08 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Dial Shortcut from Directory customvoip 0 1,099 09-29-2021 05:46 AM
Last Post: customvoip
  Low intercom tone volume haukzinn 0 2,218 07-18-2020 08:27 PM
Last Post: haukzinn
  T28P & T38G: Speed Dial delay or pause between DTMF yoda72 68 261,796 08-18-2019 09:06 PM
Last Post: HotlineExperts
  Click to dial from web browser h2g-vaka 4 8,259 03-15-2019 07:53 AM
Last Post: banderlog
  Dial from Windows Pox 0 3,130 11-06-2018 02:52 PM
Last Post: Pox
  Dial Now Rule Issue when Transfer IPBX 3 7,727 03-19-2018 04:26 PM
Last Post: IPBX
  How to disable the Dial-Upon-Lift feature Jeremy17 1 5,248 12-11-2017 01:33 AM
Last Post: Evan_Yealink
  redial with dial plan Leandro Freire 4 9,218 10-28-2017 05:20 PM
Last Post: Leandro Freire
  Paging Tone ChTanzer 1 5,086 09-21-2017 09:40 AM
Last Post: Karl_Yealink
  Disabled Keypad Tone - YEALINK T28P janduy.manzanos@gmail.com 10 22,683 05-16-2017 04:14 PM
Last Post: jolouis

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication