[YMCS/YDMP Free Trial Program]Yealink would like to offer Free Trial Program of Yealink device management service for our current eligible customers. You can see the details below.
https://www.yealink.com/ydmp-freetrial-2020


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Registering Fritzbox 7490 with W52P
Author Message
RedRufus Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
Post: #1
Registering Fritzbox 7490 with W52P
Hi There

Can you please help me enter the correct settings in the Yealink W52P so I can use it with the Fritzbox 7490.

I have attached a screen shots of one of the settings I have tried already, I have tried multiple combinations of Register name and User name.

Also attached are the settings I have from the Fritz box.

Thanks in advance for any help received

Rufus
           
10-24-2015 11:38 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
mkeuter Offline
Asterisk Integrator
***

Posts: 82
Joined: Jul 2013
Reputation: 3
Post: #2
RE: Registering Fritzbox 7490 with W52P
Hi Rufus,

I haven't tried a W52P, but I attach a screenshot from a T42G (with latest FW) on a Fritzbox 7390 (my default IP is different). Outbound Proxy is not needed. Registername and Username must be the Fritzbox's username (phonenumber). Maybe try a longer password …

   

Michael

http://www.mksolutions.info
(This post was last modified: 11-02-2015 06:24 PM by mkeuter.)
11-02-2015 06:20 PM
Visit this user's website Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
RedRufus Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Joined: Oct 2015
Reputation: 0
Post: #3
RE: Registering Fritzbox 7490 with W52P
(10-24-2015 11:38 AM)RedRufus Wrote:  Hi There

Can you please help me enter the correct settings in the Yealink W52P so I can use it with the Fritzbox 7490.

I have attached a screen shots of one of the settings I have tried already, I have tried multiple combinations of Register name and User name.

Also attached are the settings I have from the Fritz box.

Thanks in advance for any help received

Rufus

Thanks for replying

It was quite strange but I got it to register in the end - changed the username to 621 instead of 620, I then had difficulties with the T23G also going through the Fritz box - used 622 instead and eventually got that to work as well.

Screen shots of settings in case someone else has any problems as well.

       
11-03-2015 06:10 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  W52P Repeater RT10/rt20/RT30 schnell-yealink 3 3,745 04-20-2022 10:17 PM
Last Post: complex1
  W52P Firmware upgrade aunijaffer@gmail.com 5 5,242 09-07-2021 11:42 PM
Last Post: complex1
  W52P 2 handsets DAZZLING 1 3,579 06-01-2021 09:55 PM
Last Post: complex1
  W52P Openvpn with mikrotik info@quantiss.com 4 12,662 04-11-2021 06:25 AM
Last Post: Harms_Kubiak
  Is there no call history in web management panel in W52P? poznaniak 1 5,222 08-10-2020 12:49 PM
Last Post: complex1
  W52P factory reset without password ralph 1 6,589 04-02-2020 03:05 AM
Last Post: Yisroel_MongoTEL
  W52p Repair Aliaksandr 10 19,225 02-10-2020 10:30 PM
Last Post: RobertoDSM
  Action URI in W52P RRC_Support 1 5,573 10-22-2019 01:27 PM
Last Post: Garry_Yealink
  W52P Sporadic behavior with auto answer csmith@ccexpert.net 2 10,456 09-27-2019 08:38 PM
Last Post: justingoldberg
  W52P Dect Interface "Settings" is missing ? CHRIYEA 1 5,703 06-06-2019 08:58 AM
Last Post: complex1

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication