New Forum system requires email address which you used to apply for your account to replace your original username. Password stays the same.Please see this post for more details
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=40344

Yealink Test Club has been officially launched. Please visit post below to get detail information. Come and join us!
http://forum.yealink.com/forum/announcements.php?aid=18

We just had the YMCS online and we are also working on the features plan on the future versions, in this regard we are need to hear your voice about the YMCS.
Please visit : http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=42322


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auto Answer via SIP Header not working
Author Message
avayax Offline
Member
***

Posts: 106
Joined: Mar 2015
Reputation: 1
Post: #1
Auto Answer via SIP Header not working
Can a T20P auto answer via SIP header?
I am sending a variable to it but nothing happens:

Variable: __SIPADDHEADER51=Call-Info=answer-after=0.001

What am I doing wrong?
Is my variable not correct?

Thanks.
(This post was last modified: 10-09-2015 05:44 AM by avayax.)
10-09-2015 05:04 AM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
James_Yealink Offline
Administrator
*******

Posts: 1,159
Joined: Aug 2014
Reputation: 8
Post: #2
RE: Auto Answer via SIP Header not working
Please try the two header:


Alert-Info:info=alert-autoanswer
Alert-Info:answer-after=0
10-09-2015 04:04 PM
Find all posts by this user    like1    dislike0 Quote this message in a reply
avayax Offline
Member
***

Posts: 106
Joined: Mar 2015
Reputation: 1
Post: #3
RE: Auto Answer via SIP Header not working
Both of these headers work, thank you.
10-10-2015 05:13 PM
Find all posts by this user    like0    dislike0 Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Blind transfer not working on hangup bug mrabbitt@clarkecounty.gov 0 88 08-20-2019 06:45 PM
Last Post: mrabbitt@clarkecounty.gov
  T41S admin login not working ayfrolov82 1 511 05-20-2019 12:34 PM
Last Post: Simons_Yealink
  Phones Web UI Not Working after Firmware Update Rockses 0 414 04-09-2019 01:24 PM
Last Post: Rockses
  Admin log in not working Vortex 5 3,420 03-17-2019 04:01 PM
Last Post: complex1
  Answer incoming call on DSS key black187 2 3,169 08-30-2018 08:37 PM
Last Post: Chris708
  LAn/Bridge not working DeepB 13 11,460 03-14-2018 02:29 PM
Last Post: JOHN124
  Replace rule not working for certain prefixes chrisduncansb 0 1,213 09-26-2017 05:03 PM
Last Post: chrisduncansb
  BLF Auto Connects Calls on Hold Phone_Support 4 3,447 09-15-2017 01:45 AM
Last Post: Aishion_Yealink
  Auto answer with SIP Notify Santi 9 5,466 07-18-2017 12:48 AM
Last Post: Lucia_Yealink
  What is option DHCP active under auto provision avayax 2 4,005 03-21-2017 06:56 AM
Last Post: Lucia_Yealink

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us   Yealink   Return to Top   Return to Content   Lite (Archive) Mode   RSS Syndication