Yealink Forums
MP54 factory default - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Configuration (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Thread: MP54 factory default (/showthread.php?tid=45837)



MP54 factory default - gshamburg - 06-07-2022 12:08 AM

MP54 factory default

The company I work for is in the healthcare industry. We use Yealink MP54 utilizing Microsoft Teams. The past IT staff did not keep detailed records and we have a few phones we do not know the Admin password to. Even the Default Admin credentials will not work. Is there an way to physically reset an MP54 to factory defaults without using touch screen or an laptop etc.

Thank you


RE: MP54 factory default - complex1 - 06-07-2022 01:50 AM

(06-07-2022 12:08 AM)gshamburg Wrote:  MP54 factory default

The company I work for is in the healthcare industry. We use Yealink MP54 utilizing Microsoft Teams. The past IT staff did not keep detailed records and we have a few phones we do not know the Admin password to. Even the Default Admin credentials will not work. Is there an way to physically reset an MP54 to factory defaults without using touch screen or an laptop etc.

Thank you

Hi,

I think the best way is to request a support ticket at https://ticket.yealink.com, because your previous post, with the same question, was not answered either.