Yealink Forums
T33G paging - can't program paging button - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Phone specific topic (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: T33G paging - can't program paging button (/showthread.php?tid=45669)



T33G paging - can't program paging button - cecilia.dellaria@scinetworks.net - 03-01-2022 12:27 AM

I have a school account with phones in each room. We originally deployed T23G phones, and have a paging button on them. We have just added new phones, T33G, and when I try to add a Paging button, it is not showing in the option list. When I choose Paging List, I am not able to enter the IP address to page out. How would I program a page button on a T33G phone?
Cecilia Dell'Aria

I found it. Now called Multicast paging. Thanks anyway!
Cecilia


RE: T33G paging - can't program paging button - complex1 - 03-01-2022 01:47 AM

(03-01-2022 12:27 AM)cecilia.dellaria@scinetworks.net Wrote:  I have a school account with phones in each room. We originally deployed T23G phones, and have a paging button on them. We have just added new phones, T33G, and when I try to add a Paging button, it is not showing in the option list. When I choose Paging List, I am not able to enter the IP address to page out. How would I program a page button on a T33G phone?
Cecilia Dell'Aria

I found it. Now called Multicast paging. Thanks anyway!
Cecilia

Glad to read you found it.