Yealink Forums
T54W with EXP 50 and WH62 - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: T5X Series (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: T54W with EXP 50 and WH62 (/showthread.php?tid=45600)



T54W with EXP 50 and WH62 - stratos - 01-15-2022 04:54 AM

We have (3) T54W phones with (1) EXP50 attached to each phone. There is also a WH62 headset plugged into the USB port on that back of the EXP50. Calls are being dropped sometimes when answering with the WH62 headset. This is happening on all 3 T54W phones.

If the EXP50 is disconnected and the WH62 is plugged into the USB port on that back of the T54W, no calls get dropped.

Any help would be much appreciated.


RE: T54W with EXP 50 and WH62 - stratos - 03-10-2022 11:21 PM

(01-15-2022 04:54 AM)stratos Wrote:  We have (3) T54W phones with (1) EXP50 attached to each phone. There is also a WH62 headset plugged into the USB port on that back of the EXP50. Calls are being dropped sometimes when answering with the WH62 headset. This is happening on all 3 T54W phones.

If the EXP50 is disconnected and the WH62 is plugged into the USB port on that back of the T54W, no calls get dropped.

Any help would be much appreciated.
Update:

Found the client had the WH62 headset plugged in to the USB on the back of the EXP50 and the PC Micro-USB port on the bottom of the WH62. They were doing this to power the headset through the USB port on the EXP50.

We moved the USB cable to the Micro-USB port on the bottom of the WH62 that is labeled Phone. Then plugged the WH62 directly into power. There has not been anymore issues.