Yealink Forums
W52P Repeater RT10/rt20/RT30 - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: Dect Phone Series (/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: W52P (Wireless) (/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Thread: W52P Repeater RT10/rt20/RT30 (/showthread.php?tid=45196)



W52P Repeater RT10/rt20/RT30 - schnell-yealink - 06-15-2021 10:25 PM

Hello,
I have 5 Yealink W52Ps with a base station in my network.
Unfortunately, the DECT signal is now sufficient and I need repeaters.
How to do it?
Do I have to use a separate repeater for each DECT W52P?

Router -> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone

Or is there another way.

Regards Stephan

=== German =====
Hallo,
ich habe in meinem Netzwerk 5 Yealink W52P mit Basestation.
Nun reicht leider das DECT Signal aus und ich benötige Repeater.
Wie machen ist das?
Muss ich für jeden DECT W52P einen eigenen Repeater nutzen?

Router -> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone

Oder geht das auch anders.

Danke Stephan


RE: W52P Repeater RT10/rt20/RT30 - complex1 - 06-16-2021 02:55 AM

(06-15-2021 10:25 PM)schnell-yealink Wrote:  Hello,
I have 5 Yealink W52Ps with a base station in my network.
Unfortunately, the DECT signal is now sufficient and I need repeaters.
How to do it?
Do I have to use a separate repeater for each DECT W52P?

Router -> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone

Or is there another way.

Regards Stephan

=== German =====
Hallo,
ich habe in meinem Netzwerk 5 Yealink W52P mit Basestation.
Nun reicht leider das DECT Signal aus und ich benötige Repeater.
Wie machen ist das?
Muss ich für jeden DECT W52P einen eigenen Repeater nutzen?

Router -> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone
-> W52P -> RT10 -> VoIP-Phone

Oder geht das auch anders.

Danke Stephan

Hi Stephan,

I don't have experiences with repeaters, but I think 2 repeaters will do the job.
The W52P base station can handle 4 simultaneous calls.
The W52H handset can do 2 simultaneous calls.
The RT30 Repeater can handle 2 simultaneous calls.
2 handsets with 2 repeaters = 4 simultaneous calls max.

FYI:
RT10 and RT20 are EOL.
RT30 with the W52 base station does not support cascade setup.

Hope this will help.