Yealink Forums
License HTTP error - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Yealink Device Management Platform (/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Thread: License HTTP error (/showthread.php?tid=43297)



License HTTP error - bhortonds - 10-16-2019 09:07 PM

Trying to activate and getting a "License HTTP error" when I click refresh. I've checked and rechecked network settings, largely to no avail. Not sure what's happening at this point.


RE: License HTTP error - thomas.hauff - 08-24-2020 11:53 AM

(10-16-2019 09:07 PM)bhortonds Wrote:  Trying to activate and getting a "License HTTP error" when I click refresh. I've checked and rechecked network settings, largely to no avail. Not sure what's happening at this point.

Hi,
do you have a solution in the meantime? We have the same error. We`re using a proxy server, but setting the proxy server on CentOS seems not to work.