Yealink Forums
Retrieving "lost" call on hold - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: General topics (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: Retrieving "lost" call on hold (/showthread.php?tid=41415)



Retrieving "lost" call on hold - Van - 12-21-2017 02:43 AM

Hi,

We are using T42G and T46G in a small office setup.
Some of the users experience in some cases the following behaviour:

Talking with a customer, they put him/her on hold so they can dial another extension but when they hang up the second line the first line seems to be lost.
The first call stays on hold (with MOH) but the phone doesn't show any indication there is a call on hold/waiting.

- Is there a star/feature code to recall a line on hold?
- Is there some setting we can change so calls on hold appear on the phone screen?

Thanks,

Van


RE: Retrieving "lost" call on hold - jolouis - 12-21-2017 05:21 PM

What PBX are you using? Are you placing the call on hold by pressing the "Hold" button on the phone, or are you using some BLF programmed as a park/hold key?

Without more information it is impossible to say but it sounds like something on the PBX side of things...


RE: Retrieving "lost" call on hold - Samuel_Yealink - 12-22-2017 07:30 AM

Hi Van,

Would you please provide a picture so I can better understand this issue?
Please also provide the diagnostic files and I will have a look.

http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=313

Kind Regards
Samuel Wang


RE: Retrieving "lost" call on hold - Van - 12-27-2017 12:48 PM

Hi Jolouis,

Thank you for your answer; PBX is Wazo/Asterisk 14.
Call is put on hold by the Hold button indeed.

What should I search for in the asterisk logs, to make sure it's not the phone?

Many Thanks


(12-21-2017 05:21 PM)jolouis Wrote:  What PBX are you using? Are you placing the call on hold by pressing the "Hold" button on the phone, or are you using some BLF programmed as a park/hold key?

Without more information it is impossible to say but it sounds like something on the PBX side of things...

Hi Samuel,

Thank you for your reply.
I will try to do that tomorrow, not in the office today.

Best,

Van


(12-22-2017 07:30 AM)Samuel_Yealink Wrote:  Hi Van,

Would you please provide a picture so I can better understand this issue?
Please also provide the diagnostic files and I will have a look.

http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=313

Kind Regards
Samuel Wang