Yealink Forums
No RTP after switch sends SIP UPDATE - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: General topics (/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Thread: No RTP after switch sends SIP UPDATE (/showthread.php?tid=3748)



No RTP after switch sends SIP UPDATE - hsupport - 05-05-2015 01:00 PM

Yealink SIP-T32G 32.70.0.131

Phones works perfectly most of the time until switch, for some reason that we are still investigating, sends a SIP UPDATE immediately after ACK from the phone. After that UPDATE phone sends 200 OK but never sends RTP or receives RTP.

Is there anyway I can get the phone to ignore UPDATE?

HS


RE: No RTP after switch sends SIP UPDATE - Flora_Yealink - 05-05-2015 06:36 PM

HI ,
Do you mean the issue is like below,
During a normal call, the server send SIP UPDATE message to the phone , then the phone will response 200OK but won't send RTP message or receive RTP message any more , the call becomes slience ?

in this case, would you please share us the config.bin file , pcap trace and level 6 syslog for debug ? you can send them to support@yealink.com
Best Regards!
Flora


RE: No RTP after switch sends SIP UPDATE - hsupport - 05-05-2015 07:09 PM

(05-05-2015 06:36 PM)Flora Wrote:  HI ,
Do you mean the issue is like below,
During a normal call, the server send SIP UPDATE message to the phone , then the phone will response 200OK but won't send RTP message or receive RTP message any more , the call becomes slience ?

in this case, would you please share us the config.bin file , pcap trace and level 6 syslog for debug ? you can send them to support@yealink.com
Best Regards!
Flora

Flora,

Yes, exactly like you described it.

I have a logistic issue though. The phone is at the customer location. Is there any way I can get the config.bin without having to ask the customer ? Can I provision it to send the config to me some how?

HS


RE: No RTP after switch sends SIP UPDATE - Flora_Yealink - 05-15-2015 10:51 PM

Hi,
You need to login in the web UI of the phone to catch these information , you can refer to below ,
http://forum.yealink.com/forum/showthread.php?tid=1319
Best Regards!
Flora