Yealink Forums
Linekey labels not showing up - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Configuration (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Thread: Linekey labels not showing up (/showthread.php?tid=3417)



Linekey labels not showing up - hsupport - 03-10-2015 09:26 AM

T26P
Firmware Version 6.73.0.40
Hardware Version 4.0.1.44

Line 2 is not used as an active line just for a transfer button.

Set as
linekey.2.value = 18885551212
linekey.2.type = 3
linekey.2.label = Shop NYC

Transfer works great but "Shop NYC" label never appears on display anywhere.

What do we need to do to get Line labels to appear?


RE: Linekey labels not showing up - Yealink_Peter - 03-10-2015 03:53 PM

(03-10-2015 09:26 AM)hsupport Wrote:  T26P
Firmware Version 6.73.0.40
Hardware Version 4.0.1.44

Line 2 is not used as an active line just for a transfer button.

Set as
linekey.2.value = 18885551212
linekey.2.type = 3
linekey.2.label = Shop NYC

Transfer works great but "Shop NYC" label never appears on display anywhere.

What do we need to do to get Line labels to appear?

Hello,

Linekey Label only displays on the LCD screen, but on T26, there is not such a field on LCD to show the lable, So it's meaningless on this phone for this value. You can program a memory key as transfer and print the name on the label slip.

Thanks.
Regards,
Peter


RE: Linekey labels not showing up - hsupport - 03-10-2015 07:36 PM

Can a programmable key (on LCD) be configured to do a transfer. I dont see a Transfer option, just forward


RE: Linekey labels not showing up - Yealink_Peter - 03-11-2015 04:38 PM

(03-10-2015 07:36 PM)hsupport Wrote:  Can a programmable key (on LCD) be configured to do a transfer. I dont see a Transfer option, just forward

Hi,

You can configure a programmable key as Transfer type, as below screenshot shows, when you press this DSSKey, it will do transfer directly. but can't make it display on LCD.
[attachment=1336]

Thanks.
Regards,
Peter