Yealink Forums
VP530 Broadsoft Directory - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Configuration (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Thread: VP530 Broadsoft Directory (/showthread.php?tid=2950)



VP530 Broadsoft Directory - Targetgroup - 12-04-2014 06:23 AM

Hello
we have some VP530 on broadsoft, when we attempt to do a search by name, we have to manually start with caps, then change it to lower casas to find the names, before we only had to do the search and the phone would change from upper to lower casas . please let me know if we are doing something wrong. Thanks.


RE: VP530 Broadsoft Directory - Yealink_Jim - 12-04-2014 04:11 PM

Hi,
Would you please let me know what firmware version of the phone you use now and what version that you only had to do the search and the phone would change from upper to lower casas.


RE: VP530 Broadsoft Directory - Targetgroup - 12-04-2014 09:35 PM

hi
thanks for your reply, we are using 23.70.248.204-UC.rom, when we were able to do the search we were not using broadsoft directory.
thanks


RE: VP530 Broadsoft Directory - Targetgroup - 12-12-2014 03:12 AM

Have you been able to find any information in regards to this?
Thanks for the help.


RE: VP530 Broadsoft Directory - Yealink_Jim - 12-12-2014 05:53 PM

Hi,
For the VP530, the local directory support to do the search as you mentioned, but the broadsoft directory doesn't support it.