Yealink Forums
dialing t46g remotely? - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Phone specific topic (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: dialing t46g remotely? (/showthread.php?tid=2212)



dialing t46g remotely? - asinshesq - 08-08-2014 08:43 AM

I use a t46g connected through 3cx, a headset and a lifter. Is it possible for me to dial the phone remotely from my computer (either via the 3cx webpage or the t46g webpage, or through some other means)?

Thanks.


RE: dialing t46g remotely? - asinshesq - 08-08-2014 10:55 PM

To answer my question (for the benefit of others who may find this topic), I can dial the phone remotely by installing c3x phone for windows and running it in CTI mode.


RE: dialing t46g remotely? - Yealink Support - 08-19-2014 10:36 AM

yes, you can dial the phone remotely from your computer.
Please try the below steps:
1.Please access to phone web ui->features->Remote Control->Action URI allow IP List, entry your PC ip address. click confirm button to accept the changes.
2.Access to phone web ui-> Directory->Phone Call Info, in the Call Panel, you should entry the dial number and Outgoing Identity.
Then you can dial the phone remotely from your PC.


RE: dialing t46g remotely? - asinshesq - 08-21-2014 08:02 AM

Thanks, that's great and works fine for regular numbers. But is there a way to dial into a conference call that has a password? This approach doesn't seem to allow for dialing after the call is connected. Is there a way to specify a pause (e.g. using a # or p) so you can specify a password?


RE: dialing t46g remotely? - Yealink Support - 08-25-2014 01:59 PM

Yes, Yealink phone support Action URI. I think it can solve your issue.
Please refer to the admin guide. Begin page at 159.
You can get it from here

>>admin guide<<