Yealink Forums
W52 line assignment - Printable Version

+- Yealink Forums (http://forum.yealink.com/forum)
+-- Forum: IP Phone Series (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: Configuration (/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Thread: W52 line assignment (/showthread.php?tid=1147)



W52 line assignment - jdackert - 01-08-2014 07:19 AM

How do I convert the GUI's Incoming/Outgoing line assignment config export -

trHandsetname = H1
nOutGoinglineId = 1
strIncomingLines = 1,3,4
strOutgoingLines = 1,2,3,4
bHandsetEnable = 1
strHandsetVersion = 26.40.0.15

to Auto Provisioning config file parameters like -

handset.1.incoming_lines = 1,3,4
handset.1.dial_out_lines= 1,2,3,4
handset.1.dial_out_default_line= 1

The handset.1.* lines in my Auto Provisioning config seem to be ignored.

thanks,
Jed


RE: W52 line assignment - Yealink Support - 01-08-2014 09:34 AM

Hi jdackert,

Sorry. We don't support this function now.


RE: W52 line assignment - daveoscar - 11-02-2018 06:20 AM

(01-08-2014 07:19 AM)jdackert Wrote:  How do I convert the GUI's Incoming/Outgoing line assignment config export -

trHandsetname = H1
nOutGoinglineId = 1
strIncomingLines = 1,3,4
strOutgoingLines = 1,2,3,4
bHandsetEnable = 1
strHandsetVersion = 26.40.0.15

to Auto Provisioning config file parameters like -

handset.1.incoming_lines = 1,3,4
handset.1.dial_out_lines= 1,2,3,4
handset.1.dial_out_default_line= 1

The handset.1.* lines in my Auto Provisioning config seem to be ignored.

thanks,
Jed

In upcoming time we may support this function ASAP.

__________________________________
Hi, I am Academic Expert who provides chemistry homework help to students