Yealink Forums

Full Version: Phonebook generation tool VBA permissions problem
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Hi

Yes, where can I mail the XML file?
(11-26-2013 03:41 PM)Yealink Support Wrote: [ -> ]Hi ClausMoller,

I test in my office and my remote phonebook can work well. Can you send me your phonebook and i can test?

Here comes the XML file
Hi ClausMoller,

I test your remote phonebook and it can work well in my office.
Below is my steps.
1. Put your remote phonebook xml file in my http server. copy this url
2. Enter the webpage->Contacts->Remote phonebook, then copy step 1 url to the remote phonebook
3. Enter the webpage->Contacts->Setting, add remote phonebook to directory
4. In the idle interface of phone, press Directory->remote phone book, press enter then i can enter this phonebook
5. i can search the phone book too.

Can you check again?
If the issue still on, please supply me syslog level 6, config.bin and pcap?
Before you export the syslog, please set log level as 6, and reboot the phone, then click Start,and reproduce the issue, then click Stop,and export the trace, syslog, config,bin to us.
(About where to export these files, please refer to attached screenshot.)

These three files are very important for us, hope you can kindly understand.
(10-23-2013 03:59 PM)Yealink Support Wrote: [ -> ]Hi peterf,

Please refer to the user guide of Yealink Phonebook Generation Tool.
http://www.yealink.com/Upload/T4X/GA/Yea...952205.zip

I can generate a remote phonebook using this tool as user guide.
1. So please save this tool as " Excel Macro-Enabled Workbook " first
2. Then open this Excel Macro-Enabled Workbook tool
3. Enable macro in this tool
4. Then fill the value in the tool
5. click the" Create Remote Phonebook"
6. it will be work

Hope above information can help you.

I am also getting VBA error. Windows 8.1, Office Excel 2013. I've followed Steps 1-6 above.
(11-30-2013 09:58 AM)Yealink Support Wrote: [ -> ]Hi ClausMoller,

I test your remote phonebook and it can work well in my office.
Below is my steps.
1. Put your remote phonebook xml file in my http server. copy this url
2. Enter the webpage->Contacts->Remote phonebook, then copy step 1 url to the remote phonebook
3. Enter the webpage->Contacts->Setting, add remote phonebook to directory
4. In the idle interface of phone, press Directory->remote phone book, press enter then i can enter this phonebook
5. i can search the phone book too.

Can you check again?
If the issue still on, please supply me syslog level 6, config.bin and pcap?
Before you export the syslog, please set log level as 6, and reboot the phone, then click Start,and reproduce the issue, then click Stop,and export the trace, syslog, config,bin to us.
(About where to export these files, please refer to attached screenshot.)

These three files are very important for us, hope you can kindly understand.

1. Put your remote phonebook xml file in my http server. copy this url
is not okay to put on a local share?
Hi ClausMoller,

Please use a server to put the xml file.
(12-02-2013 04:12 PM)Yealink Support Wrote: [ -> ]Hi ClausMoller,

Please use a server to put the xml file.

Hi

Still the same error - Here comes the file
Hi ClausMoller,

Can you upgrade to the latest version of T46G which has fixed some issues?
Then try again?
(11-30-2013 12:41 PM)ccwtech Wrote: [ -> ]
(10-23-2013 03:59 PM)Yealink Support Wrote: [ -> ]Hi peterf,

Please refer to the user guide of Yealink Phonebook Generation Tool.
http://www.yealink.com/Upload/T4X/GA/Yea...952205.zip

I can generate a remote phonebook using this tool as user guide.
1. So please save this tool as " Excel Macro-Enabled Workbook " first
2. Then open this Excel Macro-Enabled Workbook tool
3. Enable macro in this tool
4. Then fill the value in the tool
5. click the" Create Remote Phonebook"
6. it will be work

Hope above information can help you.

I am also getting VBA error. Windows 8.1, Office Excel 2013. I've followed Steps 1-6 above.
Hi ccwtech,
Do you follow the Yealink Phonebook Generation Tool User Guide?
Run a Macro is selected.
(12-03-2013 11:08 AM)Yealink Support Wrote: [ -> ]Hi ClausMoller,

Can you upgrade to the latest version of T46G which has fixed some issues?
Then try again?

Ok... how do i do this?
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's