Yealink Forums

Full Version: CP860 does not work connected to PC
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi, we have the CP860 conference phone which works great on our VoIP system. The thing is we also use Skype for sharing screens and audio for remote training. I cannot get it to work with a desktop computer with the audio cable provided. No sound!

Thanks
(10-06-2017 01:18 PM)msc Wrote: [ -> ]Hi, we have the CP860 conference phone which works great on our VoIP system. The thing is we also use Skype for sharing screens and audio for remote training. I cannot get it to work with a desktop computer with the audio cable provided. No sound!

Thanks


Hi,

Do you mean that all other audio can play via CP860, but ONLY Skype couldn't?
May I know after connet the CP860 to the PC, did you see the "PC-Mobile Mode" show up on the screen?

Best Regards,
Yealink_Travis
(10-06-2017 01:18 PM)msc Wrote: [ -> ]Hi, we have the CP860 conference phone which works great on our VoIP system. The thing is we also use Skype for sharing screens and audio for remote training. I cannot get it to work with a desktop computer with the audio cable provided. No sound!

Thanks

Hi,

I did the test again, and there is no problem if you use Skype, if you want I could record a video for you.
The thing is if the CP860 is "PC-Mobile Mode", if so, then all the audio could output from the CP860.

Yealink_Travis
Thanks Travis

Having the sound coming out of the CP860 is what I am trying to achieve. It does not display pc mode when plugged in. Works fine on a smartphone!

Thanks again
(10-17-2017 07:47 AM)msc Wrote: [ -> ]Thanks Travis

Having the sound coming out of the CP860 is what I am trying to achieve. It does not display pc mode when plugged in. Works fine on a smartphone!

Thanks again


Hi,

May I know when you plugged smartphone in, does the screen has this prompt?

I attached our user guide for you, and please refer Page128.
BTW, did you test with another PC?

Regrads,
Yealink_Travis
When I plug a smartphone in it does recognise it and displays it on thre lcd screen. I did try connecting my notebook using the same cable and it does not recognise it.

Thanks
(10-18-2017 01:41 PM)msc Wrote: [ -> ]When I plug a smartphone in it does recognise it and displays it on thre lcd screen. I did try connecting my notebook using the same cable and it does not recognise it.

Thanks


Hi,

This is very strange, may I know what's the operation system of your PC?
In my local test, I am using windows7, and everything works fine.

Is it convenient for you to record a short video to me?
Thanks.

Yealink_Travis
Windows 7 and 10
(10-25-2017 04:05 PM)msc Wrote: [ -> ]Windows 7 and 10

Hi Sir,

I am not sure what happened on the device.
Would you plesae try to upgrade the firmware to the newest and then factory reset the phone and try again?
Firmware download link:
http://download.support.yealink.com/down...1.0.10.zip

If the issue still exist, please kindly offer us trace files for further analysis as below:
a. Level 6 syslog
b. PCAP trace
c. Config.bin
You can get the guide from this link to see how to export the issue data(trace files):
http://support.yealink.com/faq/faqInfo?id=311

Regards,
Yealink_Travis
Reference URL's