Yealink Forums

Full Version: Action URL does not work
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi, I tried to test with Action URL, with a T48G. But the phone doesn't send something the website. Firmware Version is 35.80.0.130.
Into Remote Controll - Action URI Server IP i tried "any", "127.0.0.1" and "127.0.0.1:10090". Onto my mac I started a web server which is listening at 127.0.0.1:10090. When i type the address http://127.0.0.1:10090 into my browser, I can see a request into terminal of my mac.

But when I save into Action URL the URL http://127.0.0.1:10090, nothings happens. It looks like the phone doesn't call the URL.

What can I do?

Thanks for help.
(09-13-2016 03:14 PM)danield Wrote: [ -> ]Hi, I tried to test with Action URL, with a T48G. But the phone doesn't send something the website. Firmware Version is 35.80.0.130.
Into Remote Controll - Action URI Server IP i tried "any", "127.0.0.1" and "127.0.0.1:10090". Onto my mac I started a web server which is listening at 127.0.0.1:10090. When i type the address http://127.0.0.1:10090 into my browser, I can see a request into terminal of my mac.

But when I save into Action URL the URL http://127.0.0.1:10090, nothings happens. It looks like the phone doesn't call the URL.

What can I do?

Thanks for help.

Dear,

This is Kevin from Yealink support team, nice to know you.

For the action URL, we need to add a syntax on the web interface of the phone. You can specify a URL that triggers a GET request when a
specified event occurs. Action URL can only be triggered by the pre-defined events (e.g., Open DND).

For more information, please refer to the guide in page 618
http://download.support.yealink.com/down...80_130.pdf

Please point out if ant misunderstanding.
Due to the national holiday is upcoming, our office will be temporarily out of duty from Oct 1st to Oct 7th.

BR
Kevin
Reference URL's